a

ما را در شبکه های مجازی دنبال کنید

اینستاگرام

واتساپ

ایتا

روبیکا

[bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]

9:00 - 18:00

موسسه حقوقی حق پویان کیمیا پیشگام

021-66004749

اگر عادلانه نیست ما کنار شما هستیم

جستجو
منو
 

انواع جرایم رایانه ای و مجازات آن ها

موسسه حقوقی کیمیا پیشگام > انواع جرایم رایانه ای و مجازات آن ها
امروزه با توسعه تکنولوژی‌های مختلف مرتبط با رایانه و کامپیوتر شاهد آن هستیم که جرائم این حوزه نیز به میزان زیادی افزایش و توسعه پیداکرده‌اند و افراد زیادی از این طریق سوءاستفاده می‌کنند. آشنایی با انواع جرائم رایانه‌ای و مجازات مربوط به آنها می‌تواند به شما کمک کند تا اطلاعات خود را در خصوص این موضوع افزایش داده و بتوانید به شکل بهتری با چنین مواردی برخورد کنید. فراموش نکنید جرائمی که در حوزه رایانه وجود دارند معمولاً جرائم سنگینی به شمار می‌آیند.

آیا به کمک حقوقی یا مشاوره نیاز دارید؟ اکنون با ما تماس بگیرید.

مراحل انجام کار

سوالات متداول

چه مواردی جرائم رایانه ای محسوب میشود ؟
تمام جرایمی که با استفاده از شبکه‌های مخابراتی و رایانه انجام شده باشند نظیر سرقت، سواستفاده از داده‌ها، تغییر در داده و … در دسته جرائم رایانه ای قرار می گیرند.
سخت ترین مجازات برای کدام جرم رایانه ای است ؟
سخت‌ترین مجازات برای سرقت و کلاهبرداری رایانه‌ای است که بین 1 تا 5 سال حبس دارد.
نحوه اثبات جرایم رایانه ای به چه صورت است ؟
نیاز به برخی مدارک خاص خود برای اثبات رخ دادن جرم دارد و پس از آن امکان پیگیری از مراجع قضایی وجود دارد.

اطلاعات تکمیلی

دادسرای رسیدگی به جرایم رایانه ای
دادسرای جرائم رایانه‌ای همان‌طور که از نامش پیداست دادسرایی است که در این حوزه فعالیت داشته و به پرونده‌های حقوقی مربوط به جرائم رایانه‌ای رسیدگی می‌کند. زمانی که شما هم با مشکلات حقوقی در این زمینه مواجه می‌شوید پرونده شما به این دادسرا ارجاع داده می‌شود و وکیل شما نیز از طریق همین دادسرا باید پیگیر وضعیت پرونده جرائم رایانه‌ای شما شود. برای ارسال درخواست مربوط به جرائم کامپیوتری و رایانه‌ای به این دادسرا شما باید مراحل خاصی را پشت سر بگذارید.
مجازات انواع جرایم رایانه ای

جرائم رایانه‌ای علیه محرمانگی داده‌ها یکی از انواع جرائمی است که امروزه در این حوزه وجود دارد. این جرائم که بیشتر در حوزه سامانه‌های مخابراتی و سیستم‌های رایانه‌ای رخ می‌دهند شامل سه دسته مختلف هستند. دسته اول دسترسی غیرمجاز به داده‌های رمزگذاری شده این سامانه‌ها است که مجازات آن ممکن است بین 91 روز تا 1 سال حبس یا مجازات نقدی بین 5 میلیون ریال تا 20 میلیون ریال باشد. شنود غیرمجاز از طریق این سامانه‌ها نیز از دیگر انواع جرائم کامپیوتری و رایانه‌ای به شمار می‌آید.

شنود غیرمجاز مجازاتی بین 6 ماه تا 2 سال حبس یا 10 تا 40 میلیون ریال جریمه نقدی خواهد داشت. جاسوسی رایانه‌ای از دیگر انواع جرائم رایانه‌ای است که مجازات آن بین 1 تا 3 سال حبس و 20 تا 60 میلیون جریمه نقدی خواهد بود. جرائم علیه صحت و تمامیت داده‌ها از دیگر جرائم این حوزه بوده که خود دارای چندین دسته است. 

  • جرائم رایانه‌ای مربوط به هک، جعل کامپیوتری و تخریب و اخلال در داده‌ها می‌تواند مجازاتی بین 6 ماه تا 2 سال حبس یا جریمه نقدی بین 10 تا 40 میلیون ریال را داشته باشد. 
  • سرقت و کلاه‌برداری اینترنتی نیز می‌تواند بین 1 تا 5 سال حبس یا 20 تا 100 میلیون ریال جریمه نقدی داشته باشد.
  • هتک حیثیت و نشر اکاذیب از دیگر جرائم رایانه‌ای به شمار می‌آید که بین 91 روز تا 2 سال حبس را به همراه خواهد داشت.

خدمات این موسسه در حوزه جرائم رایانه ای با کمترین هزینه ممکن به شما ارائه شده و کیفیت بالایی نیز دارند. یکی از مهم‌ترین دلایل کیفیت بالای این خدمات حقوقی این است که ما در موسسه حقوقی کیمیا پیشگام از بهترین و باتجربه‌ترین وکلای این حوزه استفاده می‌کنیم که دارای تخصص بالایی در زمینه مسائل و جرایم کامپیوتری هستند. همین عامل نیز باعث می‌شود تا بهترین عملکرد را در پرونده‌های حقوقی شما داشته باشند.

از طرف دیگر نباید فراموش کنید که شما در پرونده‌های مرتبط با جرایم رایانه ای می‌توانید از خدمات آنلاین ما نیز در این زمینه استفاده کرده و از مزایایی که به شما ارائه می‌دهیم نهایت بهره را ببرید. برای آشنایی بیشتر با خدماتی که ما در مجموعه خود به شما ارائه می‌دهیم پیشنهاد می‌کنیم همین حالا از بخش‌های مختلف سایت ما دیدن کنید تا با اطلاعات کامل‌تری در این زمینه بتوانید از خدماتی که به شما ارائه می‌دهیم استفاده کنید.